Srđan Nogo: Aleksandar Vučić i njegova porodica će imati tragičan kraj

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri Srđan Nogo ponovo je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, "prognozirajući" im svima "tragičan kraj".
Nogo je u emisiji KTV televizije rekao da će Vučić imati tragičan kraj, i ne samo on, već i cela njegova porodica.
 
Tvrdi da će put kojim je krenuo Vučić imati tragičan kraj za celu njegovu familiju od, kako je rekao, najstarijih, roditelja predsednika, pa do najmlađih u Vučićevoj porodici, Milice, Danila i Vukana.
 
Srđan Nogo je poznat po ekstremnim stavovima kao što je nošenje makete vešala na proteste opozicije.
  • Avramesku

    29.11.2020 21:17
    Odavno pročitan
    Režimski čovek, ubačeni trojanac, koji ima zadatak da skandalizuje javnost, i da svakom iole normalnom ljudskom biću ogadi opoziciono delovanje protiv režima SNS-a. I ne samo on - čim čujete da neko počne da daje nebulozne, kontraproduktivne i debilne izjave poput ove, znajte da je 100% režimski, koliko god vam to za nekog od njih delovalo neverovatno.
  • deda

    27.11.2020 18:37
    Uhapiste ga
    Dokaz da je vNogo rezimski covek je cinjenica da zbog ovakve izjave nije u policiji.
  • Goran

    27.11.2020 11:01
    Iz teksta se vidi da nikom nije pretio vec da je izneo svoje misljenje. Ali Srbija je zemlja u kojoj slobode misljenja i govora nema. Kao u Hitlerovoj Nemackoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.