Srbiju zadesila kataklizma, Šabac mora da se brani po svaku cenu!

Izvor: Press, 16.Maj.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbiju zadesila kataklizma, Šabac mora da se brani po svaku cenu!"

- Imamo žrtava u Obrenovcu, o kojima nećemo govoriti dok ne budemo imali precizne podatke, a molim građane da shvate koliko je teška situacija, što ne mogu pokazati ni snimici jer nismo dozvolili da se slika - rekao je Vučić i pozvao ponovo Evropsku uniju i sve koji žele da pomognu i pošalju pomoć, ali i dodao da ne šalju deset, 50 hiljada evra, već ozbiljnu pomoć, pre svega čamce i helikoptere. 

- Ako hoćete da pomognete šaljite ozbiljnu pomoć - apelovao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
On je rekao da se Šabac mora braniti svim sredstvima i svim snagama, ratnim merama.

Vučić je pozvao "hiljadu pet stotina hrabrih Beograđana" da se jave kod Arene kako bi se uputili u Šabac, jer "treba nam toliko muškaraca spremnih da nam pomognu da idemo u Šabac da pokušamo da ga odbranimo". 

Veći deo Srbije mogao bi da ostane bez struje ako se voda podigne još 30 santimetara.




Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) Vučić pobesneo na EU: Nek brže i više šalju pomoć, ako uopšte misle da je šalju!

Izvor: Press, 17.Maj.2014, 00:57

On je vidno nervoznim glasom rekao na današnjem sastanku da traži od Evropske unije i od svih u Evropi "da brže i više šalju pomoć, ako uopšte misle da šalju pomoć". . - I nemojte da nam šaljete 10, 20, 50 i 100 hiljada evra. Ako hoćete da nam šaljete ozbiljnu pomoć, šaljite nam ozbiljnu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.