Šopska salata najpopularnija hrana u EU

Izvor: Blic, 27.Maj.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šopska salata najpopularnija hrana u EU

Šopska salata je, glasovima građana Evropske unije, proglašena za najpopularniji nacionalni specijalitet u 28-članoj evropskoj porodici.

Zajedno sa glasanjem na izborima za evroposlanike, kako piše makedonski dnevnik "Večer", na Fejsbuk stranici Evropskog parlament se, na takmičenju pod nazivom "Ukus Evrope", glasalo i za najevropskiju nacionalnu hranu.

Šopska salata, koju je kandidovala Bugarska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobedila je ubedlivo, sa blizu 19.000 glasova. Na drugo mesto se plasirala hladna supa od cvekle iz Litvanije, koja je osvojila samo 5.000, glasova, dok je treće mesto pripalo je rumunskoj sarmi, za koju se opredelilo 1.185 glasača.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šopska salata najpopularnija hrana u EU

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2014

SKOPLJE - Šopska salata je, glasovima građana Evropske unije, proglašena za najpopularniji nacionalni specijalitet u 28-očlanoj evropskoj porodici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šopska salata najpopularnija hrana u EU

Izvor: BKTV News, 28.Maj.2014, 00:01

Šopska salata je, glasovima građana Evropske unije, proglašena za najpopularniji nacionalni specijalitet u 28-članoj evropskoj porodici.. . Zajedno sa glasanjem na izborima za evroposlanike, kako piše makedonski dnevnik “Večer”, na Fejsbuk stranici Evropskog parlament se, na takmičenju pod...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.