Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević uz fotografiju na Instagramu objasnila šta je ljubav (FOTO)

Jedna od najljepših i najuspješnijih srpskih manekenki uživa u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem, koja ju je inspirisala da sa svojim fanovima podijeli zanimljivu definiciju ljubavi.

Ovaj zaljubljeni par provodi vrijeme zajedno kad god im obaveze to dozvoljavaju, ali gusti rasporedi ne staju na put njihovoj ljubavi – Adem Ljajić i Sofija Milošević izgledaju sve srećnije kada su zajedno.

Oboje često na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram objavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << fotografije za koje su pozirali zagrljeni, a prije nekoliko dana Sofija je objavila i fotografiju na kojoj su ljube. Uz nju se našla i interesantna definicija ljubavi.

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on Mar 27, 2016 at 10:25am PDT

    “Ljubav je kada ti je sreća voljene osobe važnija od tvoje”, napisala je Sofija na engleskom jeziku.

Iako lijepa manekenka nije otkrila na koju je situaciju tačno mislila kada je ovo napisala, njeni fanovi iz svih krajeva svijeta složili su se s ovom konstatacijom.

(NNm story.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.