Slavica Živković umesto Omerovića u poslaničkoj klupi

Izvor: RTS, 19.Jul.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Živković umesto Omerovića u poslaničkoj klupi

Republička izborna komisija dodelila je mandat narodne poslanice Slavici Živković, koja će u poslaničku klupu sesti umesto Meha Omerovića.
Slavica Živković je iz iste političke stranke kao i Omerović, SDPS, i sa iste izborne liste – "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje".

Odluka će biti dostavljena Skupštini Srbije, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stupa na snagu danom donošenja.
Meho Omerović je ostavku podneo pre nekoliko dana, što je skupština danas formalno konstatovala.
On je ostavku na mesto poslanika podneo posle slučaja na aerodromu u Frankfurtu kada je iz "djuti fri šopa" izašao, a da nije platio kozmetiku.
Omerović je u javnost izašao sa obrazloženjem da je "zbog stomačnih problema" morao brzo da izađe iz prodavnice u koju se, kaže, kasnije vratio da plati, ali ga je tada privela policija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.