Sindikat: Dačić ne štiti osumnjičene žandarme

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat: Dačić ne štiti osumnjičene žandarme

Policijski sindikat Srbije (PSS)kritikovao je danas spekulacije medija da premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić štiti pripadnike Žandarmerije, osumnjičene za najteža krivična dela, i ocenio da je to "zamena teza".

- Ovim tvrdnjama, "neimenovani izvori" žele da destabilizuju ne samo MUP, već i državu - navodi se u saopštenju sindikata.

PSS je pozvao sve da imenom i prezimenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navedu ko zaustavlja istragu.

- Prema našim informacijama, svi sporni predmeti u vezi sa žandarmima su u tužilaštvu. Ni u jednoj državi ne hapsi ministar policije, već tužilaštvo. Oni naređuju hapšenja, podižu optužnice. Ako je Služba unutrašnje kontrole dostavila sve materijale tužilaštvu, zašto se po njima ne postupa. Ukoliko je međutim neko zaustavio istrage, neka iz tužilaštva kažu ko i kada - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su u toku stalni napadi na MUP i policiju, pa je Sindikata zatražio da se legitimišu oni koji stoje iza tih napada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sindikat: Dačić ne štiti osumnjičene žandarme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2013

Policijski sindikat Srbije kritikovao je danas spekulacije medija da premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić štiti pripadnike Žandarmerije, osumnjičene za najteža krivična dela, i ocenio da je to "zamena teza".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.