Simbolika broja 24: Naježićete se kada čujete šta povezuje Arkanovu i Cecinu svadbu sa njihovim sinom Veljkom

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simbolika broja 24: Naježićete se kada čujete šta povezuje Arkanovu i Cecinu svadbu sa njihovim sinom Veljkom

Članovi porodice Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju nedelju, kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića Članovi porodice Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju nedelju, kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana! Mesecima unazad domaća javnost bruji o "svadbi decenije", kako su prozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << venčanje Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić, koje je umnogome povezano s onim koje je pre više od dve decenije održano između njegovog pokojnog oca i majke.Broj 24 ima, po svemu sudeći, posebnu simboliku za Ražnatoviće - naime, Veljko je svoju svadbu zakazao baš za 24. novembar, a zanimljivo je i to da su njegovi otac i majka sklopili brak pre tačno 24 godine!Međutim, to nije sve - trudna Bogdana postaće gospođa Ražnatović u svojoj 24. godini, a na crkvenom u venčanju, koje će biti održano u Hramu Svetog Save, poneće venčanicu svoje buduće svekrve Cece, koja je istu nosila na svojoj svadbi, pre 24 godine!(Pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIMBOLIKA BROJA 24! Evo zašto se Veljko ženi baš tog datuma! Slučajnost ili ipak ne? NAJEŽIĆETE se?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15

Uskoro svadba decenije!..Svadba decenije zakazana je za 24. novembar kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, i Bogdane Rodić iz Titela...Mesecima unazad domaća javnost bruji o "svadbi decenije",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.