Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2019, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA BROJA 24: Otkrivamo zašto je Veljko odabrao da se venča baš na ovaj datum! Postoji NEVEROVATNA SIMBOLIKA!

Članovi porodice Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju nedelju, kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana! Mesecima unazad domaća javnost bruji o “svadbi decenije”, kako su prozvali venčanje Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić, koje je umnogome povezano s onim koje je pre više od dve The post MISTERIJA BROJA 24: Otkrivamo zašto je Veljko odabrao da se venča baš na ovaj datum! Postoji NEVEROVATNA SIMBOLIKA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PRAVILA STROGO PROPISANA Na svadbi Bogdane i Veljka sve će prštati od glamura i evo kako zvanice MORAJU DA SE OBUKU

Izvor: Blic, 21.Nov.2019

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović venčaće se u nedelju, 24. novembra, a na pozivnicama koje su dobili svatovi propisana su pravila oblačenja na ceremoniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.