SIMBOLIKA BROJA 24! Evo zašto se Veljko ženi baš tog datuma! Slučajnost ili ipak ne? NAJEŽIĆETE se?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMBOLIKA BROJA 24! Evo zašto se Veljko ženi baš tog datuma! Slučajnost ili ipak ne? NAJEŽIĆETE se?!

Uskoro svadba decenije!

Svadba decenije zakazana je za 24. novembar kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, i Bogdane Rodić iz Titela.

Mesecima unazad domaća javnost bruji o "svadbi decenije", kako su prozvali venčanje Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić, koje je umnogome povezano s onim koje je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više od dve decenije održano između njegovog pokojnog oca i majke.

Beauty and the beast 🐺

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Sep 14, 2019 at 3:21pm PDT

Broj 24 ima, po svemu sudeći, posebnu simboliku za Ražnatoviće - naime, Veljko je svoju svadbu zakazao baš za 24. novembar, a zanimljivo je i to da su njegovi otac i majka sklopili brak pre tačno 24 godine!

My rib ❤️

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Oct 14, 2019 at 3:04pm PDT

Međutim, to nije sve - trudna Bogdana postaće gospođa Ražnatović u svojoj 24. godini, a na crkvenom u venčanju, koje će biti održano u Hramu Svetog Save, poneće venčanicu svoje buduće svekrve Cece, koja je istu nosila na svojoj svadbi, pre tačno 24 godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOLESNO OPSEDNUTA RAŽNATOVIĆEM? "Satima ga je ČEKALA ispred kuće i zvala ga sa 100 SKRIVENIH brojeva"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019

Isplivale informacije....Tara Simov, aktuelna učesnica "Zadruge 3", jedno vreme je bila noćna mora sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića, koji se ženi u nedelju...😎..A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 26, 2019 at 3:14pm PDT.. Tara je pre tri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.