Šešelj najavio demonstracije

Izvor: Mondo, 19.Nov.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj najavio demonstracije

Vojislav Šešelj izjavio da radikali neće rušiti vlast nasiljem, nego demonstracijama.

Foto: Beta, Miloš Miškov

Lider SRS Vojislav Šešelj, kog je Haški tribunal nedavno pustio na privremenu slobodu, kaže da radikali neće rušiti vlast nasiljem, već demonstracijama.

"Nećemo ih rušiti nasiljem, ali hoćemo vanparlamentarnim metodama, demonstracijama, mitinzima", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je Šešelj za "Naše novine".

On je dodao da "možda neće ni biti potrebe", da se "možda sruši sama", jer smatra da postoji kriza u Vladi, podsećajući da je premijer Aleksandar Vučić najavio da će u januaru menjati neke ministre.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj najavljuje da će vlast rušiti demonstracijama

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2014

Lider SRS Vojislav Šešelj, koga je Haški tribunal nedavno pustio na privremenu slobodu, kaže da radikali neće rušiti vlast nasiljem, već demonstracijama..."Nećemo ih rušiti nasiljem, ali hoćemo vanparlamentarnim metodama, demonstracijama, mitinzima", rekao je Šešelj za Naše novine...On je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.