Šešelj: Danas smo videli sliku i priliku odnosa vlasti i EU

Izvor: Beta Video, 12.Jun.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Danas smo videli sliku i priliku odnosa vlasti i EU

BEOGRAD - Narodni poslanik i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj rekao je „danas smo videli sliku i priliku odnosa vlasti i EU. Predstavnik EU drži predavanje na engleskom jeziku, pušta crtane filmove, a poslanici vladajuće većine hvataju neke beleške“, rekao je Šešelj. Govoreći o kritikama Evropske komisije koje se odnose na rad parlamenta, Šešelj je rekao da radikali ukazuju već duže vreme da predstavnici vladajuće većine krše proceduru, ali da se „svi šokiraju tek kada dođe jedan ovakav izveštaj i diktat iz inostranstva, kao da mi ne znamo kako parlament funkcioniše“. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Put Srbije u EU su u stvari non-stop novi uslovi

Izvor: Beta Video, 12.Jun.2019

BEOGRAD - Narodni poslanik i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj je kazao i da je pitanje normalizacije odnosa Beograda i Prištine uslov za pristupanje EU, te upitao šta znači normalizacija odnosa i podsetio da je uslov nekada bio i izručenje srpskih državljana u Haški...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.