Izvor: RTS, 25.Jan.2022, 18:07

Saša Janković: Planovi za atentat na Vučića su po prvi put stvarni

Bivši zaštitnik građana i kandidat na predsedničkim izborima 2017. godine Saša Janković napisao je na "Tviteru" da su, prema njegovim saznanjima, planovi za atentat na Aleksandra Vučića, po prvi put, stvarni.
"Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na Aleksandra Vučića su, po prvi put – stvarni. Sve informacije su stigle iz inostranstva, domaće službe su potpuno zatečene. Kako i ne bi bile? A detalji zabrinjavaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << I šta sad i ko? Jer, državu ste pretvorili u Orlićevu KZŠ", napisao je na Tviteru Janković.

Ministar policije Aleksandar Vulin saopštio je da je MUP 14. januara dobio informaciju da je organizovana kriminalna grupa, na čijem je čelu vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, sa ciljem atentata predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Janković: Planovi za atentat na Vučića po prvi put stvarni

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2022

Nekadašnji Zaštitnik građana i predsednički kandidat na izborima 2017. godine ocenio je danas da su navodni planovi za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića "po prvi put stvarni".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.