Salvini nagovestio moguću alternativu prevremenim izborima

Izvor: Danas, 22.Avg.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salvini nagovestio moguću alternativu prevremenim izborima

Italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini insistira da su izbori najbolji način da se prevaziđe politička kriza, ali ostavlja mogućnost za rekonstrukciju vlade, što bi moglo da oživi srušenu koaliciju njegove ekstremnodesničarske Lige i antirežimskog Pokreta pet zvezdica. Članak Salvini nagovestio moguću alternativu prevremenim izborima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBORA U ITALIJI MOŽDA NEĆE BITI: Salvini predstavio alternativu rešavanju političke krize

Izvor: Kurir, 22.Avg.2019

Italijanski ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini insistira da su izbori najbolji način da se prevaziđe politička kriza, ali ostavlja mogućnost za rekonstrukciju vlade, što bi moglo da oživi srušenu koaliciju njegove ekstremnodesničarske Lige i antirežimskog Pokreta pet zvezdica.

Nastavak na Kurir...

Salvini nagovestio moguću alternativu prevremenim izborima

Izvor: B92, 22.Avg.2019

Rim -- Italijanski ministar Mateo Salvini insistira da su izbori najbolji način da se prevaziđe politička kriza, ali ostavlja mogućnost za rekonstrukciju vlade...Salvini smatra da bi to moglo da oživi srušenu koaliciju njegove ekstremnodesničarske Lige i antirežimskog Pokreta pet zvezdica...Nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.