STRPALI IH U KOLA ZA MANJE OD 50 SEKUNDI: Pogledajte kako izgleda dramatična otmica usred bela dana! VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRPALI IH U KOLA ZA MANJE OD 50 SEKUNDI: Pogledajte kako izgleda dramatična otmica usred bela dana! VIDEO)

Sumnja se da je otmica delo nekog od suparničkih kartela

Sin i rođak Hesusa Labre Avilesa, koji je bio glavni savetnik i računovođa kartela Areljano Feliksa 80-ih godina, oteti su u Tihuani. Otmica se dogodila usred bela dana naočigled zbunjenih prolaznika.

Svedoci kažu da se na ulici zaustavio beli automobil sa zatamnjenim staklima. Videli su naoružane muškarce koji su pokupili Hesusa Labra Feliksa i Markosa Liborio Feliksa Labru.

Inače, Aviles poznatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao El Čuj, bio računovođa ozloglašene tihuanske grupe koja je nekada bila najveći i najnasilniji narko-kartel u Meksiku.

#TIJUANA ACTUALIZACION YA LIBERARON A Jesús Manuel Labra Félix, hijo, y Marcos Liborio Felix Labra, sobrino de “Chuy” Labra Avilès LIDER FINANCIERO DEL CAF "Cartel de Arellano Felkx" https://t.co/EHdR90CKjT pic.twitter.com/c5kbLRJfA0

— Menny ALERTA DE RIESGO (@MennyValdz) 21. март 2019.

U zatvoru je završio 2000. godine. Osudili su ga 40 godina nakon priznanja da je imao veze sa švercom kokaina i marihuane. Uhapsili su ga blizu škole gde je gledao sina kako igra fudbal. Zanimljivo, blizu iste škole oteti su njegov sin i nećak.

Jesús 'Chuy' Labra Avilés recibió una sentencia de 40 años de prisión ⛓⛓ https://t.co/9Glp4x4lwU

— TribunaSonora (@TribunaSonora) 22. март 2019.

Okolne nadzorne kamere pokazale su kako je grupa otmičara, u kojoj je bilo 12 ljudi, čak 90 minuta posmatrala oteti dvojac, a zatim su ih za manje od 50 sekundi strpali u automobil i pobegli.

. Međutim, kako se saznaje, u petak ujutro otmičari su obojicu, bez obrazloženja, pustili u jednoj tihuanskoj četvrti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.