SRS: Nema razlike između DS i SNS

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Nema razlike između DS i SNS

Kikinda -- Predsednica Izvršnog odbora SRS Vjerica Radeta smatra da Vojvodini preti otcepljenje u slučaju pobede proevropskih stranaka na predstojećim izborima.

"U slučaju da pobede takozvane proevropske stranke Vojvodina je sledeća koja će biti otcepljena. Ne postoje razlike između evropskog puta naprednjaka i demokrata, jer je i jednima i drugima krajnji cilj dezintegracija Srbije", navela je Radeta na predizbornom skupu radikala u Kikindi.

Ona tvrdi i da se radikali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "jedini iskreno zalažu" za borbu protiv korupcije i kriminala.

"Čak i kao opoziciona stranka mi smo podnosili krivične prijave protiv korupcionaša i tajkuna. Međutim, ne postoji volja da ti slučajevi budu rešeni", rekla je Radeta.

Potpredsednik SRS Zoran Krasić naveo je da bi Srbija ulaskom u EU "priznala da je bombardovanje 1999. bilo opravdano".

"Ulaskom u EU mi priznajemo da je bombardovanje 1999. godine bilo opravdano jer to je jedini cilj oko koga su se složile sve EU članice", rekao je Krasić.

On je dodao da Srbiji nije mesto u EU, kao i da je alternativa evropskom putu "uspostavljanje nacionalnog i ekonomskog jedinstva Srbije".

Tokom obilaska Severnobanatskog okruga u sklopu predizbornih aktivnosti radikali su posetili Kikindu, Čoku i Sentu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radeta: Otcepljenje Vojvodine ako pobede proevropske stranke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2012

KIKINDA -..Predsednica Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta smatra da Vojvodini preti otcepljenje u slučaju pobede proevropskih stranaka na predstojećim izborima..."U slučaju da pobede takozvane proevropske stranke Vojvodina je sledeća koja će biti otcepljena. Ne postoje razlike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radeta: Vojvodini otcepljenje u slučaju pobede proevropskih stranaka

Izvor: Radio 021, 09.Apr.2012

Predsednica Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta smatra da Vojvodini preti otcepljenje u slučaju pobede proevropskih stranaka na predstojećim izborima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.