SRPSKI INSPEKTORI ispituju kamiondžiju: Ako se poklopi SAMO ovaj trag Jecino ubistvo biće REŠENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI INSPEKTORI ispituju kamiondžiju: Ako se poklopi SAMO ovaj trag Jecino ubistvo biće REŠENO!

Ovaj trag bi mogao da reši sve

Inspektori srpske policije spremaju se za put u Nemaču, gde bi u zatvoru u Frajburgu trebalo da ispitaju Katalina Dorinela, kamiondžiju iz Rumunije, koji bi mogao biti ubica pevačice Jelene Marjanovcvić. On se nalazi u pritvoru zbog ubistva Gabrijele K., koja je usmrćena na identičan način kao i srpska pevačica.

- Policajci treba da ispitaju kamiondžiju da bi došli do potencijalno bitnih informacija za slučaj ubistva Jelene Marjanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To nije jednostavno jer treba da se dogovore predstavnici dve države, ali i da uhapšeni bude u stanju da odgovara na pitanja, jer su ga drugi pritvorenici prebili i trenutno se nalazi u izolaciji na lečenju - rekao je izvor iz policije.

Naši inspektori sa sobom treba da ponesu i jedan od dokaza koji bi trebalo, van svake sumnje da veže kamiondžiju za mesto ubistva. U pitanju je DNK, koji je pronađen na donjem vešu nesrećne Jelene Marjanović.

- Način izvršenja ubistva, koji je preslikan u četiri slučaja, u Nemačkoj, Austriji, Rumuniji i Srbiji, za sada je samo indicija, a za osudu i rešavanje slučaja potrebni su čvršći dokazi. Zbog toga će u Nemačkoj biti odnet i uzorak DNK, koji je pronađen na donjem vešu žrtve, a koji je do sada vođen kao biloški trag nepoznate osobe. To je bio važan trag u istrazi, ali bez uzorka sa kojim će se poklopiti bezvredan. Ukoliko dođe do poklapanja, svaka odbrana kamiondžije pada u vodu jer nema ni jednog logičnog objašnjenja kako njegov DNK može da dođe u dodir sa odećom žrtve, osim da je on počinilac ovog gnusnog zločina - kaže izvor Srpskog Telegrafa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.