SNS i DSS sutra predaju predlog za smenu Đilasa

Izvor: RTS, 22.Sep.2013, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i DSS sutra predaju predlog za smenu Đilasa

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka Srbije predaće sutra ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Odborničke grupe Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije predaće ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Kako je za Tanjug rekao šef odborničke grupe SNS u beogradskom parlamentu Aleksandar Jovičić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Predlog za razrešenje je u skladu sa Statutom grada, a argumenti za njega su potpuno jasni - neracionalno trošenje novca Beograđana, ogromna prezaduženost, dovođenje javnih preduzeća u finansijski kolaps.

Kako je agenciji Beta rekao predsednik odborničke grupe Demokratske stranke Srbije Andrija Mladenović zahtev će biti predat sutra u 10 časova, a nakon toga novinarima će se zajedno obratiti on i Aleksandar Jovičić.

"Sutra ćete sve saznati", kazao je Mladenović, odgovarajući na pitanje čiju podršku SNS i DSS očekuju u zahtevu za smenjivanje Dragana Đilasa.

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić rekao je da će ta stranka i Demokratska stranka Srbije predati sutra ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Dragana Đilasa. 

Za sutra je najavljena i sednica Predsedništva SNS-a na kojoj bi trebalo da bude reči o promeni vlasti u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS i DSS sutra predaju zahtev za smenu Đilasa

Izvor: Mondo, 22.Sep.2013

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka Srbije predaće sutra ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.