SNS: U ponedeljak sednica predsedništva o smeni vlasti u Beogradu

Izvor: Studio B, 22.Sep.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: U ponedeljak sednica predsedništva o smeni vlasti u Beogradu

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Predsedništva na kojoj će doneti odluku o načinu promene vlasti u Beogradu, saopšteno je danas iz SNS-a.

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić i šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić ranije su najavili da će njihove stranke ovog vikenda razgovarati ovim povodom i doneti konačnu odluku o promeni vlasti u glavnom gradu.   

Za sutra je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << najavljeno podnošenje predloga za smenjivanje gradonačelnika Dragana Đilasa, a sednica Skupštine Beograda na kojoj bi mu trebalo biti izglasano nepoverenje zakazana je za utorak, 24. septembra.   

SNS, SPS i njegovi koalicioni partneri, kao i Demokratska stranka Srbije (DS S) imaju 55 od 110 odbornika, i potreban im je još jedan glas da bi gradonačelnik bio smenjen.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS i DSS sutra predaju predlog za razrešenje Đilasa

Izvor: RTS, 22.Sep.2013

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka Srbije predaće sutra ujutru Predlog za razrešenje gradonačelnika Dragana Đilasa, rekao je šef odborničke grupe SNS-a Aleksandar Jovičić...Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić rekao je da će SNS i Demokratska stranka...

Nastavak na RTS...

Đilas: LDP ponudio konkretan plan

Izvor: B92, 23.Sep.2013, 01:47

Beograd -- LDP je ponudila konkretan plan saradnje, izjavio je predsednik DS Dragan Đilas posle sastanka sa Čedomirom Jovanovićem...On je rekao da bi taj plan, uz podršku drugih političkih organizacija i pojedinaca, bio ponuđen kao alternativa aktuelnoj vlasti...Đilas je, posle sastanka s predsednikom...

Nastavak na B92...

Ružić: Biće većine za smenu Đilasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2013

U Skupštini Beograda će biti većine za smenu gradonačelnika Dragana Đilasa, a o modalitetu promene vlasti u Beogradu će se odlučivati nakon toga, izjavio je za RTV, predsednik Izvršnog odbora SPS-a i ministar bez portfelja, zadužen za evropske integracije, Branko Ružić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.