SNS: Sramotna parada aktivista DS

Izvor: RTS, 04.Apr.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Sramotna parada aktivista DS

Srpska napredna stranka ocenila je da su aktivisti koji su se danas okupili ispred Vlade Srbije za vreme konferencije za novinare premijera Aleksandra Vučića slika i prilika onih koji se bore protiv normalne i zdrave Srbije.
Povodom okupljanja ispred zgrade vlade u toku konferencije premijera Vučića o padu vojnog helikoptera, SNS navodi da je "dvadesetak aktivista Miroslava Miškovića i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << DS-a" pokušalo da napravi nekakvu "sramotnu paradu" i da ispred zgrade vlade izazove incidente, u čemu nisu uspeli, prenosi Tanjug.

"Iako čak ni ne znaju imena nastradalih u tragičnoj nesreći, ni oni niti njihovi nalogodavci, dokazali su u još jednom bednom pokušaju da su pošto-poto spremni da i od svake tragedije sakupe bedne političke poene, u želji da se Srbija vrati u doba mulja i žabokrečine, vremena kada su Miroslav Mišković i DS i ostali pripadnici njihovog kriminalno-političkog lobija, gospodarili Srbijom", navodi se u saopštenju.
SNS dodaje da nije iznenađen još jednim skandalom DS-a i Miroslava Miškovića i poručuje građanima da će nastaviti da se bori za normalnu, zdravu i modernu Srbiju.
"DS sa svojim tajkunskim finansijerima, bez obzira koliko god želeli, neće uspeti da od Srbije naprave državu nasilja, pljačke i nestabilnosti", ističe SNS.
SNS je ponovo pozvao predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića da "vrati narodne pare koje je oteo" i da podnese ostavku.
Naprednjaci su u saopštenju poručili Pajtiću, koji i predsednik vojvođanske vlade, da bi mu, umesto što nešto zahteva, "sa svojih šest odsto, pametnije bilo da ode nekada do svog radnog mesta i uradi bilo šta korisno za građane Vojvodine, koji ga plaćaju".
"Pozivamo Pajtića da već jednom vrati narodne pare koje je oteo, a što se tiče ostavke - odavno je trebalo da je podnese", zaključuju naprednjaci.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.