SKANDALOZNO Hazir Dacić tuži ubijenog šehida Edina Hamidovića

Izvor: SandzakPress.net, 25.Avg.2021, 11:37

SKANDALOZNO Hazir Dacić tuži ubijenog šehida Edina Hamidovića

Hazir Dacić, parahodža i član SDA stranke, tužio je ubijenog šehida Edina Hamidovića, zbog objava protiv njega na stranici Sjeničke novine. Danas u 12.00 sati je trebalo da se održi ročište. Iako je Hamidović ubijen zbog objava Sjeničkih novina, tužilac Dacić ne odustaje od toga da naplati odptetu od ubijenog Edina Hamidovića. Dacić je angažovao privatnog advokata SDP stranke, Rešada Plojovića, koji traži 300.000 dinara i sudske troškove, zbog navodne uvrede časti. Prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << vam pisanje Sjeničkih novina o Haziru Daciću: “Hazir Dacić jedan od članova organizovane kriminalne grupe Hazba Mujevića, koji je zajedno sa Fikom Hamidovićem, Damirom Glogićem zvanim Prcko i Amelom Papićom opljačkao milione iz budzeta opštine Sjenica. Sa svojih 6 firmi bio je nakačen na opštinski budžet: Šeki kop, Tip Top, Masry, Masry Plus, Abi trans i dečiji vrtić. Dodatno je u centru za azil bio angažovan kao prevodilac i uzimao platu od 1500 dolara, a gradjane opštine Sjenica koštao je svakog mjeseca na desetine miliona dinara. Tako je za poslove koji koštaju par hiljada dinara, uzimao stotine hiljada. On je sa Hazbom bio exkluzivni izvodjač na fantomskim objektima Sjeničke kuće i fakulteta u Sjenici koji vise nije fakultet nego nešto što više niko ne zna šta je. Tako je ovaj hodža, kako ga nazivaju, ojadio i svoje radnike u vrtiću, a opet je uzimao milione dinara od opštine i usluge istog naplaćivao roditeljima. Hazira Dacića štite pojedinci iz službi bezbjednosti i jedan sudija u Osnovnom sudu u Sjenici o kome ćemo opširnije pisati ovih dana” The post SKANDALOZNO Hazir Dacić tuži ubijenog šehida Edina Hamidovića appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zukorlić – Mediji bruje o tuči u Nišu, a ubistvo novinara pred porodicom nezapaženo

Izvor: SandzakPress.net, 25.Avg.2021

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja akademik Muamer Zukorlić na televiziji Vesti govorio je o ubistvu novinara Edina Hamidovića. Zukorlić kazao da je riječ o političkoj likvidaciji koji su izvršili ljudi bliski SDP-u Rasima Ljajića. Razlog za ubistvo Hamidovića jeste to što je raskrinakao...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.