Rumuni fizički najaktivniji u čitavoj EU, Hrvati najmanje

Izvor: Danas, 28.Mar.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni fizički najaktivniji u čitavoj EU, Hrvati najmanje

Oko 28 odsto građana Evropske unije, starijih od 16 godina, nije se bavilo nikakvim sportskim aktivnostima i rekreacijom u slobodno vreme, pokazuju danas objavljeni podaci Eurostata za 2017. godinu. Članak Rumuni fizički najaktivniji u čitavoj EU, Hrvati najmanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Petoro službenika iz Srbije u programu EU za mlade profesionalce na Zapadnom Balkanu

Izvor: Danas, 28.Mar.2019

Kvalitetni i stručni državni službenici važni su partneri u razvoju i reformama Srbije, izjavila je danas pomoćnica ministra za Evropske integracije Tamara Delić. Članak Petoro službenika iz Srbije u programu EU za mlade profesionalce na Zapadnom Balkanu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.