Radni doručak: Vučić - Verheji FOTO

Izvor: B92, 07.Sep.2020, 07:57

Radni doručak: Vučić - Verheji FOTO

Brisel -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros na radnom doručku sa komesarom za proširenje EU Oliverom Varhejijem.

Vučić se zahvalio komesaru za susedsku politiku i proširenje EU na značajnoj podršci koju Evropska unija pruža kroz eknomski, politički i vrednosni dopirinos napretku Srbije.

"Posebno hvala komesaru na tome što mu nije teško da čuje i sasluša predstavnike Srbije, ma kako to nekome čudno zvučalo. Veoma dobar razgovor", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je Vučić na svom zvaničnom Instagram profulu nakon sastanka sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje.

Vučić i Varheji su, kako je ranije najavljeno, razmatrali napredak Srbije na putu evrointegracija u svetlu godišnjeg izveštaja koji bi Evropska komisija trebalo da objavi početkom oktobra.

Očekuje se da Komisija zajedno sa izveštajem o napretku zemlja u procesu pristupanja EU objavi i veliki ekonomsko investicioni plan za Zapadni Balkan.

U nastavku drugog radnog dana u Briselu, predsednik Srbije od 11 časova učestvuje na novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine na najvišem nivou.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić sesastao sa Varhejijem

Izvor: Beta Video, 07.Sep.2020

BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa komesarom za proširenje EU Oliverom Varhejijem. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.