Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2023, 23:30

Podaci RIK-a za Vojvodinu: Vojvodina ne sme da stane 51,31 odsto

Prema prvim rezultatima, na osnovu 408 obrađenih biračkih mesta od ukupno 1.776 biračkih mesta u Vojvodini, na pokrajinskim izborima, lista "Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane" osvojila je 51,31 odsto, odnosno 79.095 glasova, objavljeno je na sajtu RIK-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi podaci RIK-a za Vojvodinu: Srbija ne sme da stane 49.23 odsto

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Dec.2023

BEOGRAD – Prema prvim rezultatima, na osnovu 57 obrađenih biračkih mesta od ukupno 1.776 biračkih mesta u Vojvodini, na pokrajinskim izborima lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” osvojila je 49.23 odsto, odnosno 7.825 glasova, objavljeno je na sajtu RIK-a. Savez vojvođanskih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.