RAZMENILI SMO MIŠLJENJA O AKTUELNIM GLOBALNIM PITANJIMA Vučić sa Makronom i Orbanom u Tirani (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 13:09

"RAZMENILI SMO MIŠLJENJA O AKTUELNIM GLOBALNIM PITANJIMA" Vučić sa Makronom i Orbanom u Tirani (FOTO)

Vučić boravi u Tirani na Samitu EU i Zapadnog Balkana.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom, a potom i sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom na marginama #euwbsummit2022 u Tirani.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Srdačan susret sa @emmanuelmacron sa kojim sam razmenio mišljenja o aktuelnim globalnim pitanjima, ali i o povezivanju Zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Balkana sa #EU i evropskom putu naše zemlje. Razgovarali smo i o regionalnoj stabilnosti, a ja sam ponovio doslednu posvećenost Srbije očuvanju mira i dijalogu, kao jedinom načinu za rešavanje svih pitanja - stoji u objavi na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Odličan razgovor sa prijateljem @orbanviktor o zajedničkim planovima i projektima, globalnim kretanjima i o razvoju situacije u regionu, uz dogovor da se što pre ponovo sastanemo - poručio je predsednik Vučić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SRDAČAN SUSRET" Vučić sa Makronom u Tirani, ovo su teme o kojima su razgovarali (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Samita EU - Zapadni Balkan u Tirani sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Nastavak na Blic...

Vučić u Tirani razgovarao sa Makronom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Dec.2022

TIRANA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Samita EU – Zapadni Balkan u Tirani sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Vučić je, na svom Instagram nalogu budućnostsrbijeav, naveo da je imao srdačan susret sa Makronom, sa kojim je razmenio mišljenja o, kako je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.