Prvo izbori pa presuda Šešelju?

Izvor: Mondo, 15.Feb.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo izbori pa presuda Šešelju?

Srbija će od Haškog tribunala zatražiti da se do posle izbora odloži izricanje presude lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju zakazano za 31. mart, pišu "Novosti".

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Kako list saznaje, u izveštaju koji će Beograd do 15. marta dostaviti Haškom tribunalu biće izneseni argumenti protiv izručenja Šešelja u toku predizborne kampanje.

Razlozi za takvu odluku su, kako je navedeno, to što bi hapšenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šešelja i izricanje presude protiv njega moglo da izazove političku nestabilnost u zemlji u periodu predizborne kampanje.

"Novosti", međutim, dodaju da državni vrh Srbije ne očekuje da će Tribunal odložiti i presudu Šešelju.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vlada Srbije će od Tribunala tražiti odlaganje presude Šešelju

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Feb.2016

BEOGRAD - Srbija će od Haškog tribunala zatražiti da se do posle izbora odloži izricanje presude lideru Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju zakazano za 31. mart, pišu "Novosti" u izdanju od ponedeljka...Kako list saznaje, u izveštaju koji će Beograd do 15. marta dostaviti Haškom...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.