Pristalice opozicije napale prostorije SNS na Voždovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristalice opozicije napale prostorije SNS na Voždovcu

SNS je izdao saopštenje u kojem obaveštava javnost o napadu opozicije na prostorije njihove stranke.

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je večeras da su pristalice opozicije u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu izlepili prostorije te stranke.

- Nasilnici Ðilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza i danas su nastavili da uništavaju tuđu imovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čime su pokazali i da je sinoćni napad na radnike gradske čistoće tek početak njihove bahatosti i bezobrazluka - kaže se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci pozivaju "nadležne državne organe da pronađu počinioce i da ih privedu pravdi, jer se mora poslati jasna poruka da vandalizam i huligani nisu, i nikada neće biti, iznad zakona".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.