Izvor: RTS, 24.Apr.2021, 06:06

U Srbiji pretežno sunčano, temperatura do 18 stepeni

I poslednjeg vikenda u aprilu temperatura će ostati malo ispod uobičajenih vrednosti. Ipak u većem delu zemlje biće sunčano. Na krajnjem jugu padaće kiša, a u nedelju uveče oblaci iz Rusije doneće padavine Vojvodini. I dalje je svežija vazdušna masa iznad Balkana pa će biti prizemnog mraza koji može ugroziti povrtarske kulture. Jutarnja temperatura od 0 do 6 stepeni, najviša dnevna od 14 do 18. Subotnje jutro u Beogradu prohladno, dan sunčan i temperatura do 17 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Subotnje jutro hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. U toku dana pretežno sunčano, osim na jugu zemlje gde će biti umereno oblačno, ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom.
Duvaće slab i umeren vetar, severni. Najniža temperatura od 0 do 6 stepeni, a najviša od 14 do 18 stepeni.
Drugog dana vikenda - u nedelju pretežno sunčano, ujutru uz slab prizemni mraz. Duvaće slab do umeren, severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 1 do 7 stepeni, a najviša od 16 do 21 stepen.
Krajem dana u Vojvodini naoblačenje, tokom noći ponegde slaba kiša.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 25. april

Izvor: RTS, 24.Apr.2021

Nad Srbijom će i drugog dana vikenda biti sunca. Samo se na severu zemlje očekuje umereno naoblačenje, koje bi predveče ponegde u Vojvodini moglo usloviti kratkotrajnu kišu. Jutro će biti hladno s temperaturom od nule do 6 stepeni. Tokom dana od 15 do 20. U Beogradu pretežno sunčano. Krajem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.