Prekinuta debata na Ekonomskom fakultetu

Izvor: RTS, 03.Apr.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta debata na Ekonomskom fakultetu

Debatu na Ekonomskom fakultetu pod nazivom "Da li smo pred izgubljenom decenijom", prekinuo je mlađi muškarac koji se predstavio kao jedan od osnivača časopisa "Monopolist".
Mladić je prekinuo izlaganje profesora Miodraga Zeca, kako bi se obratio prisutnima, javlja Tanjug.

"Srbija je pod okupacijom i mi smo ekonomska kolonija. Hteo bih da upozorim mlade šta će se desiti ako se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dignu protiv ove vlasti", uspeo je da kaže za govornicom "nepredviđeni panelista".
Međutim, poruku "nepredviđenog paneliste" ubrzo je prekinuo dekan Ekonomskog fakulteta Branislav Boričić, koji se izvinio prisutnima. Obezbeđenje je ispratilo mladića iz sale.
Na panel diskusiji "Da li smo pred izgubljenom decenijom" učestvovali su i predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović, profesori Ljubomir Madžar, Ivan Vujačić. Skup je moderirao urednik NIN-a Milan Ćulibrk.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.