Predsednik Vučić: Sledeći izbori 2020, opozicija će i te da izgubi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić: Sledeći izbori 2020, opozicija će i te da izgubi

"Biće poraženi ubedljivo"

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su sledeći parlamentarni izbori 2020, a 2022. predsednički i novi beogradski, uz poruku da se opoziciji, učestvovao on ili ne na tim izborima, "isto piše":

- Biće poraženi ubedljivo - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o eventualnim parlamentarnim izborima.

Istakao je da se SNS ne rukovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranačkim interesima, što se, kaže, videlo i sa beogradskim izborima, dok neki, kako je primetio, sa koliko god i kako god da izgube oni bi da izgube ponovo i to još gore i sa većom razlikom, a možda do 2020 godine skupe zajedno 20 odsto glasova.

Rekao je da za parlamentarnim izborima nema potrebe, da se SNS ne vodi stranačkim interesima, a da je opozicija htela da im puna kasa Beograda padne u ruke, dok ih drugi rezultati izbora u druguim mestima i ne interesuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.