Poslanica SNS izvinila se radikalima zbog nedoličnog rečnika

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanica SNS izvinila se radikalima zbog nedoličnog rečnika

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović izvinila se poslaničkoj grupi Srpske radikalne stranke i njihovim predstavnicima u Odboru za spoljne poslove, zbog nedoličnog rečnika koji je koristila na današnjoj sednici.

"Iako sam bila isprovocirana ponašanjem poslanica SRS, koje su sve vreme blokirale rad sednice Odbora za spoljne poslove i planski onemogućavale diskusiju po utvrđenom dnevnom redu, smatram da je takav moj rečnik neprikladan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i svakako neprihvatljiv. Nastaviću, kao i do sada, da se borim za dostojanstvo Skupštine i da štitim ugled predstavničkog tela svih građana Srbije", navela je Obradović u pisanoj izjavi.

Na sednici skupštinskog odbora za spoljne poslove došlo je do incidenta kada se poslanica SRS Nataša Jovanović žalila da su konsultacije za predsednika i zamenike predsednika Odbora donošene "iza kulisa", na šta je Obradović reagovala neprimerenim rečima.

"Vi da vodite spoljnu politiku? Ovde ste pozvani da glumite majmune i zabavljate narod. Samo pravite gluposti", rekla je Obradović, na šta je Jovanović pozvala da se upristoji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.