Porodica ubijenog odbornika ne želi pomoć Vlade Kosova

Izvor: Blic, 28.Jan.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica ubijenog odbornika ne želi pomoć Vlade Kosova

Tanja Janićijević, supruga ubijenog odbornika Srpske liberalne stranke u Skupštini opštine Kosovska Mitrovica Dimitrija Janićijevića, negirala je danas da je kosovska vlada dodelila toj porodici 15.000 evra pomoći i dodala da ne želi taj novac.

Porodica Dimitrija Janićijevića ne želi pomoć Vlade Kosova

"Iz medija smo saznali da nam je Vlada Kosova posle ubistva mog suruga dodelila 15.000 evra. Mi ne želimo taj novac, iako nam je pomoć potrebna, jer smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u teškoj finansijskoj sitaciji", rekla je Tanja Janićijević.

Ona je rekla da živi u kući koja tek treba da se otplati, ali je dodala da pomoć za decu, majku i sebe očekuje "od naše vlade, Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Telekoma", u kojem radi. Takođe je navela da očekuje i rešavanje stambenog pitanja.

"Takođe, molim premijera Ivicu Dačića da učini sve da se pronadje ubica mog supruga i izvede pred lice pravde", rekla je ona. Prema njenim rečima, porodicu Janićijević niko iz Vlade Kosova nije kontaktirao.

Dimitrije Janićijević ubijen je 16. januara nešto posle ponoći u dvorištu porodične kuće. Na njega je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica ubijenog Dimitrija Janićijevića odbila pomoć Prištine

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2014

KOSOVSKA MITROVICA - Porodica ubijenog Dimitrija Janićijevića odbila je da primi pomoć od 15.000 evra, koju im je namijenila privremena vlada Kosova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.