Ponoš: Poziv OEBS-u ne može da promeni odluku Narodne stranke da bojkotuje izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoš: Poziv OEBS-u ne može da promeni odluku Narodne stranke da bojkotuje izbore

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da poziv misiji OEBS-a da posmatra izborni proces u Srbiji ne može da promeni odluku Narodne stranke o bojkotu predstojećih izbora.

"Bilo kakvo dozivanje OEBS-a sada ne može da promeni odluku Narodne stranke, ne samo zato što je to kasno za izbore na proleće 2020. godine, nego zato što je posao OEBS-a da nadgleda regularnost izbora, a ne da ih obezbedi. A u Srbiji nema sta da se nadgleda jer nema izbora", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Ponoš televiziji N1.

"U Srbiji su izbori ili namešteni, ili kupljeni, ili su glasači ucenjeni, nema tu šta da se nadgleda", istakao je Ponoš.

Ponoš je naveo da su "za neke sledeće izbore potrebni pregovori vlasti i opozicije, kao i čvrste garancije za sprovođenje dogovorenog, a da do nekog takvog dogovora bojkot ostaje na snazi".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.