Pogledajte kako su navijači Kadiza ismijavali Madriđane (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su navijači Kadiza ismijavali Madriđane (VIDEO)

Real Madrid napravio je katastrofalnu grešku u srijedu na veče u šesnaestini finala kada su zaigrali sa suspendovanim igračom, a u zapisniku je bio još jedan igrač bez prava nastupa. Tako će Kraljevi vjerojatno biti izbačeni iz Kupa Kralja.

Da stvar bude bolja, Denis Čerišev je u trećoj minuti zabio i gol za ‘kraljevski klub’, a do kraja utakmice još je Isko dvaput probio mrežu domaćina koji će vjerojatno dugo slaviti ovaj poraz (1:3).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Problem za Madriđane jest što ruski reprezentativac nije imao pravo nastupa. Prošle sezone je bio na posudbi u Viljarealu, a tamo je zaradio tri žuta kartona, a suspenziju nikad nije stigao odraditi u Kupu.

Zanimljiva situacija viđena je za vrijeme poraza. Naime, navijači Kadiza stalno su se zabavljali zbog administrativne greške Reala uzvikujući “Čerišev ne može igrati”.

Nitko ne propušta sprdati se sa velikim klubovima, a navijači Kadiza samo su dočekali ovo…

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.