Plenković: Zvizdić zna da je jedan narod birao drugom člana Predsedništva

Izvor: Danas, 19.Okt.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković: Zvizdić zna da je jedan narod birao drugom člana Predsedništva

Premijer Hrvatske Andrej Plenković u izjavi za medije u Briselu odgovorio je na poruku predseedavajućeg Veća ministara BiH, Denisa Zvizdića, a u vezi s njegovom kampanjom u institucijama EU koja se odnosi na izbore u BiH. Članak Plenković: Zvizdić zna da je jedan narod birao drugom člana Predsedništva se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Parović: Dogovor pre svega

Izvor: Danas, 19.Okt.2018

Na prve najave vlasti o mogućnosti održavanja vanrednih parlamentarnih izbora deo mojih kolega iz opozicije odgovorio je najavom da će te eventualne izbore bojkotovati. Ne mogu da se otmem utisku da su tim najavama upućene međusobne pretnje zbog kojih jedino neprijatelji Srbije mogu da trljaju ruke....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.