Pijaca Dušanovac uskoro dobija novi izgled: Počeli radovi na uređenju pijace (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijaca "Dušanovac" uskoro dobija novi izgled: Počeli radovi na uređenju pijace (FOTO)

Pijaca se uređuje kako bi se poslovnim partnerima omogućili najbolji uslovi prodaje, a kupcima ugodnija kupovima

Još jedna u nizu pijaca koja će uskoro dobiti potpuno novi izgled, je pijaca „Dušanovac“, gde su juče otpočeli radovi na uređenju kako bi se poslovnim partnerima omogućili najbolji uslovi prodaje, a kupcima ugodnija kupovima.

Na pijaci „Dušanovac“ stare dotrajale tezge koje se nisu menjale dugi niz godina, biće zamenjeme restilizovanim, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tezge koje se nisu koristile, biće transportovane na  reparaciju. Planirana je i nova reorganizacija pijačnog platoa kako bi se obezbedili širi prolazi između tezgi.

Deo pijace „Dušanovac“ koji je namenjen za prodaju poljoprivrednih proizvoda iz vozila do 5 tona, biće proširen za još 10 parking mesta kako bi se izašlo u susret svim zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima.

U narednom periodu, planirano je i asfaltiranje dela pijačnog platoa gde se prodaju mlečni i suvomesnati proizvodi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.