Pavićević: Dobar deo antivakserskog miljea glasa za SNS, zato Vučić neće da seče veze sa njima

Izvor: Danas, 11.Apr.2021, 12:29

Pavićević: Dobar deo antivakserskog miljea glasa za SNS, zato Vučić neće da seče veze sa njima

Antivakseri su čudan fenomen, konglomerat najrazličitijih grupacija, od poluanarhističkih, antiimperijalnih, antikorporativnih i antikapitalističkih, do desnih, pa čak i profašističkih organizacija, koji su se našli na jednoj temi , izjavio je u intervjuu FoNetu profesor Fakulteta političkih nauka (FPN) Đorđe Pavićević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pavićević: Antivakseri su čudan fenomen

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2021

Antivakseri su čudan fenomen, konglomerat najrazličitijih grupacija, od poluanarhističkih, antiimperijalnih, antikorporativnih i antikapitalističkih, do desnih, pa čak i profašističkih organizacija, koji su se našli na jednoj temi, izjavio je profesor Fakulteta političkih nauka Đorđe Pavićević.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.