PREDSEDNIK SRBIJE DANAS U BORČI: Dok opozicija prezire stanovnike periferije, Vučić pokazao da su mu svi građani jednaki

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 12:48

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS U BORČI: Dok opozicija prezire stanovnike periferije, Vučić pokazao da su mu svi građani jednaki

Aleksandar Vučić večeras potpisuje listu SNS i koalicionih partnera za republiku i Grad u Borči kako bi pokazao koliko su mu važni ljudi koje predstavnici lažne elite preziru i nipodaštavaju.

Vučić će listu potpisati posle sednice republičke izborne komisije.

Podsetimo, reditelj Goran Marković, koji zdušno podržava opoziciju, i Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković, nedavno su meštane marinkove Bare i Borče izvređali i ponizili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjavom da bi baš u ta naselja izmestili spomenik Stefanu Nemanji.

Naime, u emisiji "Utisak nedelje", reditelj Goran Marković rekao je da bi se ovaj spomenik mogao premestiti u Marinkovu baru.

- Prvo, kako on izgleda, a onda čemu služi. To nije spomenik Stefanu Nemanji, to je spomenik Aleksandru Vučiću, i njemu je mesto u Marinkovoj bari. A može, recimo, i u Borču - kazao je Marković.

Na to se Vladeta Janković nadovezao rekavši da ne voli "tu statuu" i da je "kičasta".

Iako se Janković pod pritiskom javnosti ubrzo ogradio od reditelja Markovića, veliki deo građana osudio je ovakav stav Markovića i poručio mu da je uvredio sve stanovnike koji ne žive u centru grada.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.