POMOĆ KIKINDSKIM TROJKAMA: Porodici Kočiš laknulo, imaće novac da bebama kupe mleko!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOĆ KIKINDSKIM TROJKAMA: Porodici Kočiš laknulo, imaće novac da bebama kupe mleko!

Nemam više prilike da svom sinu pomognem, ali sam srećna što mogu nešto dobro da učinim za Danijela, Melisu i Alisu­ kaže Snežana Vuković, čiji je sin jedinac Renato stradao u požaru udiskoteci “Kontrast”

KIKINDA: Širi se krug dobrih ljudi spremnih da pomognu Seniti i Antalu Kočišu, koji su nakon dvadeset godina zajedničkog života, 30. septemba prošle godine dobili Danijela, Melisu i Alisu.

Uoči novogodišnjih praznika prve trojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rođene u kikindskom porodilištu, vraćene su u roditeljski dom iz beogradskog Institutu za neonatologiju. Za nezaposlenog oca i majku svaka pomoć je dobro došla, jer nisu u zavidnoj finansijskoj situaciji.

Senita, koja je u 37. godini trojke rodila nakon veštačke oplodnje, nema mleka pa mora da ih hrani veštačkim za prevremeno rođenu decu. Ta činjenica nije promakla Kikinđanki Snežani Vuković i njenom zauvek ranjenom

majčinskom srcu:

Srećna sam što sam dobila priliku da nešto dobro učinim za ove anđele. Potrudiću se da se na ovome ne završi moja briga o Danijelu, Melisi i Alisi. Na raspolaganju ću im biti u bilo koje doba dana i noći ­ poručila je Snežana, čiji je sin jedinac Renato stradao u požaru u novosadskoj diskoteci “Kontrast”.

Senitu i Antala ganuo je ovaj gest je im samo za mleko i pampers dnevno treba 2.000 dinara. Ova porodica se izdržava od 9.000 dinara, koliko Senita primi platu kad joj se odbiju krediti koje je morala da podigne zbog troškova veštačke oplodnje:

­

Human gest Snežane Vuković zbilja je vredan pažnje. Mi smo im pre nekoliko dana odneli bebi posteljinu, peškire i sredstva za higijenu­ rekla je za Kurir Aranka Felbab, sekretarka kikindskog Crvenog krsta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.