POLICIJA SVE PRETRESA I KONTROLIŠE: Zaplenjeno oko 1,5 tona duvana u Kovinu

Izvor: Telegraf.rs, 09.Okt.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA SVE PRETRESA I KONTROLIŠE: Zaplenjeno oko 1,5 tona duvana u Kovinu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u nastavku akcije na suzbijanju prometa robe bez akciznih markica i porekla, zaplenili su u okolini Kovina oko 1,5 tona duvana u listu.

Kako se navodi, noćas, prilikom kontrole putničkog vozila u okolini Kovina, u vozilu je nađeno i oduzeto oko 340 kilograma duvana u listu.

Nakon pregleda magacina gde su duvan skladištili, pripadnici policije pronašli su još oko 1,2 tone duvana u listu.

Zbog sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje akciznih proizvoda, protiv 47-godišnjeg i 39-godišnjeg muškaraca iz okoline Kovina biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRUŠEVAC: Zaplenjeno 159 kilograma rezanog duvana

Izvor: Kurir, 09.Okt.2016

...Policija je, kako je saopšteno iz MUP, pronašla rezani duvan prilikom pregleda automobila šabačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao SŽ(47), policijski službenik PU Šabac, a kao suvozač je bio ND (45), obojica iz Šapca..Osumnjičenima SŽ i ND je, po odobrenju zamenika Osnovnog javnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.