Letonac švercovao skoro 16.000 boksova cigareta kroz Srbiju

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letonac švercovao skoro 16.000 boksova cigareta kroz Srbiju

Vranjska policija je u šleperu letonskih registarskih oznaka, otkrila 15.725 boksova cigareta bez akciznih markica Republike Srbije, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Cigarete su otkrivene u sklopu akcije “Avala”, u saradnji sa Upravom carina i Vojskom Srbije.

Po nalogu vršioca funkcije tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, vozaču šlepera, državljaninu Letonije E.D. (1965), doneto je rešenje o zadržavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.

Kamion i cigarete je privremeno oduzela Uprava carine koja je juče saopštila da je prilikom "dubinske kontrole" na putu Vranje-Leskovac, u šleperu letonskih tablica, otkrivena "ogromna količina cigareta".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zaplenjeno 16.000 boksova cigareta!

Izvor: OkRadio.rs, 09.Okt.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju u okviru akcije „Avala“ u saradnji sa Upravom carina i Vojskom Srbije, u šleperu, letonskih registarskih oznaka, otkrili su 15.725 boksa cigreta, bez akciznih markica Srbije. Po nalogu vršioca funkcije tužioca Osnovnog javnog tužilaštva...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.