POKUŠAJ NASILNOG ULASKA U SKUPŠTINU JE TERORISTIČKI AKT! Palma: Nasilje organizovali propali političari

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 23:03

"POKUŠAJ NASILNOG ULASKA U SKUPŠTINU JE TERORISTIČKI AKT!" Palma: Nasilje organizovali propali političari

On ocenjuje da su događaji ispred parlamenta "teroristički akt".

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je večeras nasilje ispred Skupštine Srbije, a pokušaj ulaska u parlament nazvao terorističkim aktom.

- Građani su 21. juna na izborima odličivali ko treba da uđe u Skupštinu. Ovo nasilje ispred Skupštine su organizovali propali političari, koji su nemoćni da ostvare bilo kakav rezultat na izborima, pa nasiljem pokušavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dođu na vlast - ocenio je Marković.

On ocenjuje da su događaji ispred parlamenta "teroristički akt" i da vođe takvog "terorističkog čina" moraju biti uhapšene istog trenutka.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Marković Palma: Pokušaj nasilnog ulaska u Skupštinu teroristički akt

Izvor: Danas, 07.Jul.2020

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je demonstracije ispred Skupštine Srbije, a za, kako je naveo, "nasilje" optužio je opozicione političare.

Nastavak na Danas...

Siniša Mali: Osuđujem, Srbija je demokratska zemlja

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 10:01

Ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali najoštrije je osudio sinoćnje incidente i nasilje koji su se dešavali ispred zgrade Narodne skupštine...On je naveo da je Srbija demokratska i uređena država, kao i da se njeno rukovodstvo bira isključivo na izborima, a ne nasiljem i na ulici..."Događaji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.