PEKLI SVINJE U PODRUMU: Komšije zvale policiju, vatrogasci izvukli pečenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 22:10

PEKLI SVINJE U PODRUMU: Komšije zvale policiju, vatrogasci izvukli pečenje

Nemci pekli svinje u podrumu, vatrogasci im pritekli u pomoć

Tri muškarca dobila su krivičnu prijavu nakon što ih je komšija prijavio jer su pekli svinje u podrumu stambene zgrade u nemačkom Nojštatu.

Policija je došla po prijavi i u podrumu zatekla dvojicu muškaraca starih 26 i 37 godina, kao i dve svinje od po 150 kilograma, koje su vatrogasci kasnije morali da izvuku iz podruma.

Treći muškarac (40) rekao je da je u četvrtak kupio svinje u Donjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Saksoniji i prebacio ih u Bremen, a dvojac je "trebalo da ih ispeče".

Policija je pozvala veterinara i on je utvrdio, prema policijskom saopštenju, da su svinje "sve ali ne i profesionalno ubijene".

Protiv muškaraca je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su prekršili Zakon o dobrobiti životinja. Pored toga, od vatrogasaca će dobiti "ogroman" račun za troškove akcije, prenose lokalni mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.