Otvorena radna jedinica Infostana u opštini Voždovac

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena radna jedinica "Infostana" u opštini Voždovac

JKP "Infostan" je u celosti preselio radnu jedninicu "Voždovac" iz zgrade u Danijelovoj ulici na novu lokaciju.

Od danas će građani Voždovca moći da koriste usluge JKP "Infostan" na šalterima otvornim u holu Gradske opštine Voždovac.

Prilikom otvaranja radne jedinice "Infostan" u prostorijama Opštine Voždovac prisutnima su se obratili predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić i Milica Paunović, šef službe za marketing i odnose s javnošću JKP >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Infostan".

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić naznačio je da je ovo još jedno ispunjeno predizborno obećanje građanima Voždovca sa ciljem približavanja usluga ovog javnog preduzeća.

Na ovaj način korisnicima usluga omogućeno je da više poslova obave na jednom mestu, s obzirom da se u Uslužnom centru opštine nalazi i Srpska banka, gde je moguće izvršiti uplatu računa Infostana bez provizije,dok se u zgradi opštine nalazi i Gradska uprava javnih prihoda Voždovca.

Predsednik Savić je najavio da će i druga javna preduzeća otvoriti svoje filijale u prostorijama opštine Voždovac.

Milica Paunović iz Infostana objasnila je da Filijala „Voždovac", otvorena u zgradi opštine Voždovac, počinje sa radom danas i to za sve korisnike koji ulažu reklamacije na isporučene komunalne usluge i rade promene na uplatnicama objedinjene naplate.

Korisnici zainteresovani za akciju reprograma i dalje će potpisivati i sudski overavati Ugovore o priznanju duga i otplati na rate u zgradi direkcije u Danijelovoj 33, gde se nalazi i Služba prinudne naplate.

Radno vreme filijale "Voždovac" je svakog radnog dana od 08 do 16 sati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.