Izvor: Istinomer.rs, 26.Feb.2021, 12:08

Otkad to Šapić nije „lopov“ koji „juriša na gradsku kasu“?

Aleksandar Šapić je „sve istaknutiji glasnogovornik lopovsko tajkunske koalicije“, „produžena ruka Dragana Đilasa“, jedan od „osvedočenih lažova i prevaranata“, koji je sa „Šutanovcem, Jankovićem, Jeremićem opljačkao građane, a sada juriša na punu gradsku kasu“... Ovako (i ne samo tako) su pre svega tri godine o predsedniku Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandru Šapiću, tadašnjem i sadašnjem predsedniku opštine Novi Beograd, gotovo horski govorili funkcioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << Srpske napredne stranke. Bilo je to pred izbore za Skupštinu grada Beograda, održane u martu 2018, kada su naprednjaci tvrdili da „nikakve šarene, tajkunske laže i obmane osvedočenih lažova i prevaranata Đilasa, Šapića, Jeremića i Jankovića, koji su uništili sve što su dotakli, ne mogu naterati građane Beograda da zaborave na svu štetu koju su oni ostavili za sobom i dug od 1,2 milijarde evra“.
The post Otkad to Šapić nije „lopov“ koji „juriša na gradsku kasu“? appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Šapić: Nekada državni neprijatelj broj 2, a sada SNS-ov kandidat broj 1 za Beograd

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2021

Politika je kurva, izvin’te me što psujem, ali kako drugačije opisati najavu da će Aleksandar Šapić biti kandidat za gradonačelnika Beograda kojeg će podržati SNS. Isti onaj SNS koji je 2018. godine o tom istom Aleksandru Šapiću iznosio najgore moguće uvrede, optužbe i klevete da se pljačkom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.