Opozicija traži  novo brojanje glasova u Republici Srpskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Okt.2022, 15:58

Opozicija traži novo brojanje glasova u Republici Srpskoj

Predstavnici Srpske demokratske stranke (SDS) i Partije demokratskog progresa (PDP), opozicionih stranaka u Republici Srpskoj, predali su Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine zahtjev za ponovno brojanje glasova u ovom entitetu. "Riječ je o oko stotinu nepravilnosti i preko 65.000 glasova koji su po nama zloupotrijebljeni i kojima se prekraja izborna volja građana. Vjerovatno je to i više od 65.000 glasova", kazao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović. Trivić:...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Preko 65 hiljada glasova je zloupotrebljeno“: Borenović, Trivić i Šarović stigli pred CIK-a

Izvor: Danas, 05.Okt.2022

Predsednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i Predsednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović stigli su pred zgradu Centralne izborne komisije (CIK) BiH u Sarajevu. Razlog je predaja zahteva za ponovno brojanje glasova kada je reč o izboru za predsednika Republike Srpske.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.