Određeni parovi za Ligu šampiona i Ligu Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određeni parovi za Ligu šampiona i Ligu Evrope

U polufinalu Lige šampiona igraće Bajern i Barselona, odnosno Real Madrid i Borusija iz Dortmunda, dok će se za finale Lige Evrope boriti Čelsi protiv Bazela, odnosno Fenerbahče sa Benfikom, odlučeno je žrebom u Nionu.

Prvi mečevi polufinala igraju se 23. i 24. aprila i u njima će domaćini biti nemački klubovi, dok su revanši na programu 30. aprila i 1. maja u Španiji.

Finale će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrano 25. maja na stadionu "Vembli" u Londonu.

Borusija iz Dortmunda će se tako posle šokantnog trijumfa protiv Malage sa 3:2 i plasmana među četiri najbolje evropske ekipa, za ulazak u finale boriti protiv izabranika Žozea Murinja kome je glavni cilj od njegovog dolaska u Madrid i bio osvajanje evropskog trona sa trećim klubom kojeg je trenirao.

U drugom duelu Bajern iz Minhena koje je prošle godine kao domaćin izgubio finalni meč od Čelsija, odmeriće snage sa Barselonom koja predvođena Lionelom Mesijem već nekoliko godina vlada i dominira evropskim fudbalom.

Fenerbahče na Benfiku, Bazel protiv Čelsija

Fudbaleri Fenerbahčea igraće u polufinalu Lige Evrope s Benfikom, dok se u drugom meču sastaju Bazel i prvak Evrope Čelsi, odlučeno je žrebom u Nionu.

Turski klub je će u prvoj utakmici biti domaćin Benfici, dok će Čelsi 25. aprila gostovati u Švajcarskoj.

Polufinalne utakmice igraće se 25. aprila od 21.05, a revanš mečevi zakazani su za 2. maj. Finalna utakmica igraće se 15. maja na Amsterdam areni u Holandiji.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LP: Real protiv Borussije, Barcelona protiv Bayerna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2013

U polufinalu nogometne Lige prvaka igrat će Bayern i Barcelona, te Borussia Dortmund - Real Madrid, rezultat je ždrijeba polufinalnih parova koji je danas održan u Nyonu. Termini prvih utakmica polufinala su 23. i 24. travnja, a uzvrati 30. travnja i 1. svibnja. Finale je 25. svibnja u Londonu na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Bajern dočekuje Barselonu

Izvor: Politika, 12.Apr.2013

NION – Prvi polufinalni par Lige šampiona čine Bajern i Barselona, određeno je danas žrebom u Nionu...U drugom polufinalu sastaju se Borusija Dortmund i madridski Real...Prve utakmice polufinala biće odigrane 23. i 24. aprila, a revanši su na programu 30. aprila i 1. maja...Finale Lige šampiona...

Nastavak na Politika...

Mesi protiv Bajerna, Murinjo na Subotića

Izvor: Danas, 12.Apr.2013

Fudbalska Liga šampiona ulazi u samu završnicu, a žrebom u Nionu određeni su parovi polufinala. U konkurenciji su ostala po dva tima iz Nemačke i Španije, a odlučeno je da se u borbi za finale sastanu Bajern i Barselona, odnosno Real i Borusija iz Dortmunda. Prvi mečevi biće odigrani u Nemačkoj...

Nastavak na Danas...

LŠ: Bajern na Barselonu, Dortmund s Real Madridom

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2013

Fudbaleri Bajern Minhena sastaće se s Barselonom u polufinalu Lige šampiona, dok će Borusija Dortmund igrati protiv Real Madrida, odlučeno je danas žrebom u Nionu...Minhenski Bajern će u prvom meču igrati na svom stadionu sa Barselonom, dok će u Dortmundu Borusija dočekati "kraljevski klub"....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.