Objavljuju duet Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija posle 20 godina

Izvor: Blic, 14.Nov.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljuju duet Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija posle 20 godina

Duet koji su pre dvadesetak godina snimili Fredi Merkjuri i Majkl Džekson, sada će biti objavljen.

Članovi grupe "Queen" otkrili su kako će se na njihovom novom albumu naći jedan poseban, do sada neobjavljen snimak.Reč je o duetu Majkla Džeksona i Fredieja Merkjurija, pokojnih pevača čija popularnost nije opala ni posle njihove smrti.

Snimak je skoro dve decenije čuvan u tajnosti, a njegovo postojanje otkrio je Brajan Mej, gitarista grupe "Queen" koji je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostatkom benda nastavio da svira i posle smrti njihovog proslavljenog frontmena.

- Majkl nas je posećivao dok smo bili na turneji po SAD-u osamdesetih godina pa su se on i Fredi jako zbližili i postali dobri prijatelji. Toliko dobri da su u Majklovoj kući snimili nekoliko pesama koje nikada nisu objavljene. Sada ćemo mi jednu od tih pesama objaviti na našem predstojećem albumu, a dobili smo podršku i od porodice Džekson - rekao je Brajan tim povodom.

Inale, novi album grupe "Queen" biće sastavljen iz arhivskih pesama, tako da će glavni vokal i dalje biti Fredi Merkjuri.

Povezane vesti: Dueti Džeksona i Merkjurija sledeće godine u prodaji Dueti Fredija Merkjurija i Majkla Džeksona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUETI DŽEKSONA I MERKJURIJA SLEDEĆE GODINE

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011

LONDON - Gitarista britanske grupe "Queen" Brajan Mej najavio je da će sledeće godine biti objavljen izvestan broj dueta koje su preminuli pevači Fredi Merkjuri i Majkl Džekson snimili tokom 80-ih godina prošlog veka, prenosi sajt NME..."Majkl Džekson je dolazio da nas poseti kada smo bili na...

Nastavak na Kurir...

Kvin objavljuje pesme Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija

Izvor: NaDlanu.com, 14.Nov.2011

LONDON, 14. oktobra 2011. (Beta) - Naslednici američkog pevača Majkla Džeksona dozvolili su britanskoj grupi "Kvin" da objavi materijal na kojem je "kralj popa" saradjivao sa pokojnim pevačem rok benda Fredijem Merkjurijem... LONDON, 14. oktobra 2011. (Beta) - Naslednici američkog pevača Majkla...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dueti kralja popa i Queena naredne godine

Izvor: Mondo, 14.Nov.2011

Dueti koje su pre dvadesetak godina snimili Fredi Merkjuri i Majkl Džekson biće objavljeni naredne godine.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.