OTKRIVENE DREVNE PIRAMIDE NA MARSU? Fotografije su ŠOKIRALE MNOGE, snimci NASA kriju TAJNE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 20:39

OTKRIVENE DREVNE PIRAMIDE NA MARSU? Fotografije su ŠOKIRALE MNOGE, snimci NASA kriju TAJNE (FOTO)

Smeštene jedna blizu druge i imaju nešto što liči na "ulaz".

Uprkos činjenici da ne postoje validni dokazi o vanzemaljskom životu, NLO zaluđenici širom sveta i dalje veruju da nismo sami u svemiru. Mars je jedna od najomiljenijih destinacijana kojoj NLO entuzijasti traže dokaze o postojanju vanzemaljskih civilizacija.

Lovac na NLO Skot Voring >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi da je otkrio dve "drevne piramide" na Marsu. On je na svom blogu "I-Ti baza podataka" objavio fotografije NASA, a posle ih podelio na Tviteru.

Voring sugeriše da su "piramide koristile inteligentne vrste".

- Izgledaju drevno ali su preživele test vremena. Obe piramide su oko tri metra visoke i oko pet metara široke. Reč je o manjoj vrsti od ljudi, ali ipak, inteligentnoj - napisao je Voring na blogu.

Two Pyramids Found On Mars, Entrances Facing NASA Rover Camera! Photos, UFO Sighting News.https://t.co/s4lXNfuC5g pic.twitter.com/WGz3Iibgy5

— ET DATA BASE (@UFO_Sightings_X) April 6, 2020

Obe piramide su smeštene jedna blizu druge i imaju nešto što liči na "ulaz" što je bilo okrenuto ka NASA rover kameri.

Voring je samozvani lovac na NLO koji "kopa" po fotografijama NASA ne bi li pronašao dokaze o vanzemaljskom životu i objavio ih na blogu. Ranije je tvrdio da su artefakti pronađeni na površini Marsa "drevne lobanje" stvorenja koja su "umirala od bolova".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivene "drevne piramide" na Marsu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2020

Uprkos činjenici da ne postoje validni dokazi o vanzemaljskom životu, NLO zaluđenici širom svijeta i dalje vjeruju da nismo sami u svemiru. Mars je jedna od najomiljenijih destinacijana kojoj NLO entuzijasti traže dokaze o postojanju vanzemaljskih civilizacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.