OŠTAR I JASAN ODGOVOR VUČIĆA HRVATSKIM MEDIJIMA U BRISELU Ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 09:45

OŠTAR I JASAN ODGOVOR VUČIĆA HRVATSKIM MEDIJIMA U BRISELU "Ni predsednik ni premijer Hrvatske ne pitaju se ništa o poziciji Srbije" (VIDEO)

Srbija sedi na svojoj stolici i nisu vaš premijer i vaš predsednik oni koji će da vode politiku Srbije, već građani Srbije preko svog rukovodstva, rekao je jasno predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na pitanje medija iz regiona, da li očekuje kritike na Samitu EU - Zapadni Balkan u Briselu zbog neuvođenja sankcija Rusiji, da ima spreman odgovor na te kritike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i poručio da Srbija sedi na svojoj stolici.

- Očekivao ili ne očekivao, dobiće odgovor - rekao je Vučić, na pitanje novinarka iz Hrvatske koji ga je pitao kako gleda na to što su premijer i predsednik Hrvatske izjavili ranije da Srbija više ne može sedeti na dve stolice.

- Srbija sedi na svojoj stolici i nisu vaš premijer i vaš predsednik oni koji će da vode politiku Srbije, već građani Srbije preko svog rukovodstva. Ali, im čestitam na tome što bi mnogo želeli da vode politiku Srbije. To pokazuje kakav je značaj Srbije i želim im sve najbolje.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Na pitanje da prokomentariše to što je nemački kancelar Olaf Šolc rekao ranije da očekuje da Srbija prizna Kosovo, Vučić je kratko odgovorio:

- I ja sam njemu rekao, da mi to ne očekujemo - rekao je predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI PONOVO IZVRĆU ISTINU! Licemerje ne prestaje: Napali Vučića zbog pitanja NJIHOVE novinarke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros pred sastanak u Briselu odgovarao na pitanja medija...Između ostalih pitanja, predsedniku je jedno bilo upućeno i od strane hrvatske novinarke...Ona je Vučiću postavila sramno pitanje i tražila da prokomentariše kako gleda na to što su premijer i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VUČIĆEVE JASNE PORUKE IZ BRISELA: Srbija sedi na svojoj stolici, neće Hrvatski premijer i predsednik da vode našu politiku

Izvor: Kurir, 24.Jun.2022, 07:15

Srpski predsednik učestvovao je na samitu EU - zapadni Balkan u Briselu, odakle je poručio da veruje u evropsku budućnost regiona, te da se zajednički može mnogo toga uraditi

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.