OGLASIO SE DAČIĆ POVODOM IMENOVANJA ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE: Evo šta je rekao o novoj funkciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 20:10

OGLASIO SE DAČIĆ POVODOM IMENOVANJA ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE: Evo šta je rekao o novoj funkciji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije da će uz SNS, u novoj Vladi Srbije biti i Dačićev SPS, ali u "izmenjenom formatu", i SPAS Aleksandra Šapića

Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, izjavio je predsednik SPS Ivica Dačić večeras, pošto je predsednik Aleksandar Vučić saopštio da će aktuelni ministar spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubuduće biti na čelu novog parlamenta.

Dačić se zahvalio Vučiću na tom predlogu uz poruku da samo "ujedinjena Srbija može da odgovori izazovima koji će nas čekati u narednom periodu".

- Zajedno sa predsednikom Republike Srbije i Vladom Republike Srbije, Narodna skupština će dati ključan doprinos razvoju i budućnosti Srbije, uz puno jedinstvo koje obezbeđuje stabilnost i prosperitet zemlje - poručio je Dačić.

. On je dodao da će Dačić biti predsednik Skupštine Srbije, te da će poslaničke grupe već sutra podneti predlog za njegov izbor.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Predsednik Skupštine biće Ivica Dačić

Izvor: Beta Video, 20.Okt.2020

BEOGRAD - ``Predsednik Skupštine biće Ivica Dačić``, najavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić. On je rekao da je važno da zajednički učestvuju u stvaranju Srbije budućnosti, i da će Dačić imati puno posla jer je u Parlamentu neophodan dijalog. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.